Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Motivation & ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Motivation & ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Okategoriserad

Svenska viner

Nyfiken på det svenska vinundret? Hur ser framtiden ut för svenskt vin? Och hur lyckad är årets skörd?

Nyfiken på det svenska vinundret? Hur ser framtiden ut för svenskt vin? Och hur lyckad är årets skörd?

Läs mer…
Hallondessert serverad i en djup tallrik

Dessert à la carte

Under två heldagar guidas du genom dessertens värld och lär dig om allt från kalla varm desserter till pre dessert.

Under två heldagar guidas du genom dessertens värld och lär dig om allt från kalla varm desserter till pre dessert.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved