Följ med in i det italienska köket och laga pasta tillsammans med Isabella Morrone. Under två kvällar får du arbeta praktiskt i köket, lära dig att göra pasta från grunden och skapa rätter som andas Italien från norr till söder.
Dag 1 inleds med introduktion och mise en place. Tillsammans gör vi egen pasta och formar mjuka, nykokta gnocchi. Vi förbereder även långkoket som får stå över natten och avslutar kvällen med en gemensam måltid.
Dag 2 ägnar vi åt att montera rätter och färdigställa vår italienska meny. Ragun som puttrat länge får landa på nygjord pasta, gnocchin möter brynt smör och salvia. Kvällen avslutas med en gemensam middag där vi njuter av allt vi lagat tillsammans.
Det här är två kvällar där du får fördjupa dig i italiensk matlagning och lära dig pastans grunder
Kursinformation
Föreläsare: Isabella Morrone
Datum: 1 – 2 oktober kl. 17:00 – 20:30 eller 4–5 november kl. 17:00 – 20:30
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost