Koreanska grytor är varm, bubblande comfort food när den är som bäst. I Korea är de en självklar del av vardagen, mustiga smaker mitt på bordet, redo att delas. En tradition som kombinerar hetta, umami och gemenskap.
Under den här kursen får du lära dig att laga dessa härliga koreanska grytor. Du får koll på grunderna: hur smakerna byggs upp och vilka ingredienser som behövs. Du lär dig laga grytor som värmer, imponerar och ger en smakresa långt bortom det vanliga.
Kursledare är Gustav Kyhlberg – kock och ägare till den koreanska restaurangen Madam i Stockholm. Under flera år bodde han i Seoul, där han ägnade dagarna åt att smaka sig igenom stadens grytrika matkultur. På kvällarna testade han recepten hemma i sitt kök. Den kunskap han samlat med sig från Koreas restauranger, matbutiker och hemmakök delar han nu med dig.

Du får också kokboken Koreanska Grytor fylld med recept, tekniker och smarta tips. Boken ingår i kurspriset.
Föreläsare: Gustav Kyhlberg
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Boken Koreanska grytor ingår i kursavgiften. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.