• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Intervju med Emil Lindhe – kursetta på Restaurangchefsutbildningen

maj 19, 2020 Posted by

Namn: Emil Lindhe
Arbetsplats: Hamnmagasinet samt Bar And Burger, Nyköping
Yrkesroll: Restaurangchef

Varför valde du att gå Restaurangakademiens Restaurangchefsutbildning?
– Jag valde att gå utbildningen för att jag ville fördjupa mina kunskaper om vad ledarskap och styrning innebär för att på sikt ta klivet och bli en bättre ledare. Att det dessutom innehöll mycket ekonomi och planering var någonting som naturligtvis var väldigt bra!

 Hur finansierade du utbildningen?
– Jag finansierade utbildningen i samråd med min krögare.

Var det något, eller några, ämnen som du hade extra stor behållning av?
– Jag tycker att just ledarskapsbiten samt ekonomin var det som jag verkligen tar med mig. Vi hade också en föreläsning om den svenska gastronomin med Richard Tellström. Den var fantastisk!

Har ditt dagliga arbete ändrats efter utbildningen?
– Mitt dagliga arbete har utvecklats genom att jag tar bättre beslut som ledare och som jag hoppas tar oss till nästa nivå.

Har du något tips till den som funderar på att gå Restaurangchefsutbildningen?
– Om du funderar på att gå så tveka inte! Det är en utbildning som du kommer ha stor nytta av i både ditt yrkesliv samt ditt privatliv. Du kommer dessutom få träffa andra studenter och utbyta erfarenheter och få nya idéer.

Hur vill du sammanfatta din upplevelse av utbildningen?
– Jag tycker att utbildningen var bra och att föreläsarna var riktigt bra! Pedagogiska och duktiga på att förklara så att alla förstår. Att nästan alla har erfarenhet från branschen gör att det känns ”på riktigt” och att de verkligen är kunniga inom just sitt ämne!

Restaurangakademiens Restaurangchefsutbildning sträcker sig över 12 tisdagar .
Kommande kursstart: tisdagen 1 september 2020Kommentarer