Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

”Under mina kurser på Restaurangakademien får du en minnesvärd, värdeskapande dag tillsammans med framtida matskapare.”

– Roger Karlsson

Listan på Rogers tidigare arbetsplatser och yrkesroller är en av de längre inom branschen. Under sina snart 40 yrkesverksamma har han hunnit jobba ”överallt och med alla” – som produktutvecklare och kökschef på Lantmännen, till kock i radioprogrammet Meny P1, köksmästare på Vasarestaurangen, Operakällaren, Stallmästaregården, medverkande under Nobelmiddagen 2019 och mycket, mycket mer. Idag är Roger huvudansvarig i Styckboden Grand Hôtel Stockholm och Senior Chef Garde Manger. På Restaurangakademien föreläsare han om traditionell matlagning i en ny tappning. I hans kurser föredrar han att involvera historik och tradition för att ge en förklaring till varför man tillämpar en viss metod för att uppnå bästa resultat.

Aktuell på Restaurangakademien med:
Styckning