• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

EFFEKTIV SERVICE FÖR LÖNSAM VERKSAMHET

Kursdatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: Logistik är oftast en självklarhet för effektivitet i köket, men är vi lika medvetna i matsalsarbetet? Hur skapar vi motsvarande flöden där?

Under den här kursen serveras du en rad smarta knep för hur ni genom logistik, planering och effektiva presentationstekniker kan frigöra tid i matsalen. Ulrika Karlsson visar hur ni får utrymme till tätare närvaro vid borden och därmed effektivare service och en bättre upplevelse för gästen. Närvarande personal är dessutom det allra viktigaste för att lyckas med försäljningen.

En viktig faktor är hur ni väljer att prioritera era medarbetares tid. Många påbörjar till exempel morgondagens arbete om det blir en stund över, när det egentligen vore lönsammare att gå ut och vistas i matsalen. Mer om de här tankebanorna och magin bakom att våga ”göra ingenting” blir det under den här ögonöppnaren till eftermiddag!

Kursen riktar sig till restaurangchefer, hovmästare, food and beverage managers, kökschefer, souschefer och övrig personal i ledande befattning.

Föreläsare: Ulrika Karlsson
Ulrika är krögare och sommelier. Hon driver Krakas krog på Gotland och Niehku Mountain Villa i Riksgränsen. Ulrika är känd för sin gedigna kunskap inom service och försäljning och är sedan 2017 kreativ ledare för Restaurangakademiens utbildningar inom dryck och matsal.

Pris: 925 kr per person exkl. moms

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm