• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SNABBKURS I EFFEKTIV SERVERINGSTEKNIK

Datum:
torsdag 12 mars 2020, kl 09:30-12:30

Kursinnehåll:
Välkomna till en grundläggande kurs i serveringsteknik!

Serveringskunskap är inte bara viktig för att ge gästen ett professionellt intryck, den är också avgörande för att skapa försäljning. När du kan servera effektivt och vet hur du ska röra dig runt gästen på ett tryggt sätt, frigör det tid till det som får upplevelsen att ta höjd; att prata och sälja in! Kan du grunderna inom serveringsteknik så kan du utifrån dessa sen vara kreativ och skapa en personlig touche.

Under den här förmiddagen går Ulrika Karlsson igenom:

  • närvaro
  • bemötande
  • rörelser kring bordet
  • känslan kring bordet
  • hur du serverar flera gäster samtidigt

Kursen riktar sig till serveringspersonal och övriga medarbetare i matsalen. Den är grundläggande och passar därför alla typer av restauranger som har bordsservering.

Kursledare: Ulrika Karlsson
Ulrika Karlsson är krögare och sommelier. Hon driver Krakas krog på Gotland och Niehku Mountain Villa i Riksgränsen. Ulrika är känd för sin gedigna kunskap inom service och försäljning och är sedan 2017 kreativ ledare för Restaurangakademiens utbildningar inom dryck och matsal.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Pris: 925 kr per person exkl. moms

Anmäl dig här!