• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATSAL & SERVICE

KOMMUNICERA MERVÄRDE TILL DINA GÄSTER

Att arbeta i service, som restaurangchef eller matsalspersonal, är att vara restaurangens ansikte utåt. På så vis är servicepersonalen den viktigaste kanalen för kommunikation med gästen. Konsten att kunna representera ett företag och samtidigt behålla en egen personlighet är ingen självklarhet. Det kräver övning, förståelse och skicklighet.

På vår restaurangchefsutbildning utbildar vi dig i vad som krävs för att kunna leda ett proffesionellt serviceteam. Vi lär dig hur du blir en inspirationsbild för personal, hur du får gästerna att trivas samt hur de ekonomiska aspekterna ska hanteras. Föreläsarna har lång erfarenhet av branschen och hjälper dig att förstå yrket från både en krögarens och den anställdes perspektiv. För dig som vill höja din kompetensnivån i matsalsarbetet finns inspirationskurser inom service och matsal samt vår skräddarsydda serviceutbildning.