• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

AVGIFTSFRIA UTBILDNINGAR I HÖST

I slutet av maj ansökte vi om att bedriva vår barchefsutbildning, kökschefsutbildning och restaurangchefsutbildning som avgiftsfria och CSN-berättigade yrkeshögskoleutbildningar (Yh) anpassade för dig som är arbetssökande eller korttidspermitterad.

Vi har tyvärr fått beskedet från YH myndigheten att vi inte blivit beviljade att bedriva dessa utbildningar i höst.

Intresset för våra avgiftsfria utbildningar har varit stort och vi har fått in ca 200 intresseanmälningar för dessa.
Vi kommer därför dra igång våra ordinarie kökschef- och restaurangchefstutbildningar i höst som kommer att gå en dag i veckan och vara utan praktik.

Restaurangchef startar tisdagen den 1 september
12 tillfällen, 25 500: – ex moms
Läs mer om Restaurangchefsutbildningen här.

Kökschef startar onsdagen den 2 september
12 tillfällen, 29 500:- ex moms
Läs mer om Kökschefsutbildningen här.

Barchef. Vi har idag ingen ordinarie barchefsutbildning men då intresset varit stort så kommer vi att se över möjligheten att bedriva en betalande utbildning istället.
Håll utkik på vår hemsida eller anmäl er till vårt digitala nyhetsbrev så håller ni er uppdaterade på våra utbildningar.

Finansiering:

  • Privatperson: du kan ansöka om delbetalning hos vår samarbetspartner Resurs Bank. Ett mycket bra sätt att finansiera utbildningen på. Det är enkelt och smidigt och du får svar direkt om du är godkänd för kredit eller inte. Läs mer om delbetalning för privatpersoner här.
  • Företag: vi erbjuder er att betala utbildningen i två steg. Betala 50% av utbildningen innan kursstart (senast den 30/9) och resterande 50% senast den 31/10.

Vi har även en avtalsmall som man kan skriva med sin arbetsgivare ifall att man kommer överens om att denne finansierar utbildningen (kontakta oss så skickar vi den till dig).

För ytterligare information, kontakta:
Jenny Hagberg, Försäljningschef
070-182 77 58
jenny.hagberg@restaurangakademien.se

Camilla Högström, Utbildningsassistent
070-423 32 80
camilla.hogstrom@restaurangakademien.se