• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

ATT LEDA I MATSAL – UTVECKLAD SERVICE MED TYDLIGA VERKTYG

Kursdatum: 20 april, kl. 10-16 (lunch ingår)

Kursinnehåll: Denna kurs riktar sig till arbetsledare inom branschen och till er som vill skapa verktyg för era medarbetare att använda i er servicemodell.

Ur kursprogrammet:

  • Hur skapar vi en trygghet i vår leverans av gästupplevelse?
  • Vilka verktyg använder vi för att behålla våra medarbetare
  • Hur skapar vi rätt känsla och vilja att sälja
  • Hur ökar vi antal serviceögonblick för att skapa merförsäljning

Under dagen lär vi oss prioritera i vårt ledarskap och skapa långsiktighet i serviceidé och bland våra medarbetare. Ulrika delar med sig av sina tankar kring hållbart ledarskap och närvaro bland gäster och medarbetare.

Föreläsare: Ulrika Karlsson
Ulrika Karlsson är krögare och sommelier. Hon driver Krakas krog på Gotland. Ulrika är känd för sin gedigna kunskap inom service och försäljning och är sedan 2017 kreativ ledare för Restaurangakademiens utbildningar inom dryck och matsal.

Pris: 1650 kr ex. moms. Lunch ingår.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!