Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Utbildningar

  • Alla utbildningar
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Okategoriserad
  • Service
Tre sorters svamp serverade på brunt smörpapper

Från skog till bord

Vill du fördjupa dina kunskaper om skogens skafferi? Då är denna tvådagarsutbildning något för dig!

Vill du fördjupa dina kunskaper om skogens skafferi? Då är denna tvådagarsutbildning något för dig!

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved