• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

VIETNAMESISKA KÖKET

Kursatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: Välkommen in i det vietnamesiska köket med smaker från Saigon! Thao är uppvuxen söder om Saigon och är här för att lära ut sina bästa knep och guida oss igenom de fantastiska dofter och smaker som landet erbjuder. Under förmiddagen kommer vi att göra både färska och krispiga vårrullar som serveras med vår egen Nuoc cham tillsammans med andra traditionella vietnamesiska förrätter och varmrätter. Framåt eftermiddagen kommer köket att dofta ljuvligt av citrongräs, kanel, stjärnanis, lime och fisksås när vi kokar vår egen Pho. Självklart med lite sött som avslutning!

Efter den här dagen har du med dig intensiva smaker – hetta från färsk chili, balanserad sötma och syra från lime tillsammans med fisksås för att få den riktigt smakrik till din bjudning hemma.

Föreläsare: Thao Nguyen Askling
Thao är uppvuxen söder om Saigon i Vietnam, men har de senaste tio åren bott i Stockholm. Hon har arbetat på femstjärniga hotell, både i Sverige och i Vietnam och har en förkärlek till att laga traditionell mat så som hon blev upplärd i hemmaköket från barnsben.

Pris: 3 195 kr inkl. moms. I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!