• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

VEGETARISKT – VÅRA UNDERBARA PRIMÖRER MED DANIEL MÜLLERN

Datum:
kontakta oss vid intresse

Kursinnehåll:
Välkommen till en härlig dag med den skånska kocken Daniel Müllern! Nu har vårprimörerna börjat titta upp ur jorden och det är dags att lära oss hur vi tar hand om dem på bästa sätt. En gång i tiden kokade vi dem i saltat vatten tills de blev väldigt mjuka. Den tiden är förbi. Idag kommer vi bland annat att få lära oss hur vi får en underbar vit sparris att få smak av fläder, hur vi förhöjer  smaken på en rödbeta samt på hur många olika sätt det går att tillaga en spetskål!

Signumet för kursen är det som Daniel brinner mest för – råvaror i säsong tillagad med mycket kärlek och känsla.

Kursledare: Daniel Müllern
Daniel kommer ursprungligen från Jönköping, men håller nu till i Skåne där han driver Ystad Saltsjöbad. Tidigare har han bland annat arbetat på Rolfs kök och Operakällaren i Stockholm samt Konrad i Köpenhamn. Daniel Müllern är även känd i tävlingssammanhang då han 2014 vann Årets Möteskock och har varit i final i Årets Kock. Kanske känner du också igen honom från TV4 där han tog sig långt i Kockarnas kamp 2016.

Pris: 2995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!