Smak, sensorik och praktisk matkemi 1.0

Just nu 10% rabatt fram till den 13/12!

Är du redo för att nörda ner dig i måltidens och matlagningens komplexitet? Denna utbildning lämpar sig för dig med god grundkunskap inom råvaror och matlagning. Inga förkunskaper om sensorik eller matkemi krävs, däremot är arbetslivserfarenheter från yrken som kock, konditor, råvaruexpert eller produktutvecklare till sin fördel. Med förståelse för hur våra sinnen fungerar får du under två heldagar verktyg till för att skapa nya smakupplevelser. Sensorik sammanlänkas med praktisk matkemi till för att visa på hur råvaror förändras vid tillagning.

Syftet med utbildningen är att fördjupa dina kunskaper om hur våra sinnen och sensorik påverkar måltidens samtliga aspekter. Efter avslutad utbildning får du med dig användbara färdigheter till för att skapa den perfekta smakupplevelsen för alla sinnen. Utbildningen ger dig även kunskap om hur du på bästa sätt kan utveckla och förändra recept.

Från utbildningsprogrammet:

  • Måltidsupplevelse
  • Sensorik och smak
  • Praktisk matkemi
  • Hur råvaror påverkas och förändras vid tillagning
  • Receptutveckling

Datum: 19/4–20/4
Tid:
09.30-16.00
Föreläsare:
Johan Swahn, Jesper Johansson
Pris:
4 880 kr exkl. moms. Just nu! 4 392 kr exkl. moms fram till den 13/12. I priset ingår kursmaterial, förkläden, lunch och recept.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra utbildningar efter allergier eller specialkost.