Offentlig Gastronomi

Just nu 10% rabatt fram till den 13/12!

Denna utbildning vänder sig till måltidspersonal som arbetar inom kök på skolor, vårdboenden, omsorgsboenden, förskola, personalmatsalar och lunchrestauranger inom både offentlig och privat regi. Under två heldagar får kursdeltagarna handfasta tips för hur de tillsammans med sina kollegor kan lyckas med att höja kvaliteten på maten och stärka teamets kompetens. Utbildningen kombinerar teori och praktik i form av föreläsningar och praktisk matlagning.

Syftet med utbildningen är att öka kunskapen inom gastronomi för att skapa lustfyllda, vällagade och hållbara vardagsmåltider. Utbildningen inspirerar till nya arbetssätt, medvetna och moderna matlagningsmetoder samt måltidsglädje.

Från utbildningsprogrammet:

  • Inspirationsmatlagning med fokus på kryddning och moderna matlagningsmetoder
  • Recepten med fokus på grönt
  • Nya moderna matlagningstekniker med smak och teknik i fokus
  • Menyplanering och matlagningstekniker för att tillmötesgå dagens mångfasetterade önskemål
  • Grundläggande matkemi i det praktiska
  • Grunderna inom näringslära och allergier

Datum: 28/2–1/3
Tid: 09.00-16.00
Föreläsare: Jesper Johansson, Sara Ask och Jenny Kvick
Pris: 5 900 kr exkl. moms. Just nu! 5 310 kr exkl. moms fram till den 13/12. I priset ingår kursmaterial, förkläden och recept.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm.

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra utbildningar efter allergier eller specialkost.