Gastronomi & kommunikation

I höst bjuder Berghs School of Communication in till en utbildning som ger dig inspiration och verktyg till för att utveckla dina kommunikationskunskaper!

Är du nyfiken på hur du kan bli en bättre kommunikatör inom din restaurangverksamhet? Att skapa effektiv kommunikation är mycket mer komplext än att bara ha en bra hemsida och tilltalande meny. Det finns mängder med ytor och plattformar där det är viktigt med strukturerad och välplanerad kommunikation. Hur skapar man kommunikation som följer en röd tråd kopplat till olika plattformar och vilka möjligheter finns det?

Under denna fyradagarsutbildning får du som deltagare både praktiska såväl som teoretiska kunskaper för att självständigt kunna ta fram och utveckla kommunikationen på din arbetsplats. Inspirerande föreläsningar kombineras med övningar och diskussioner för att förankra direkt användbar kunskap. Målet med utbildningsinsatsen är att du ska få med dig inspiration och verktyg så att du självständigt kan ta fram och skapa effektiv kommunikation för din verksamhet. Ambitionen är att du efter avslutad utbildning ska ha kunskap i vilka alternativ det finns för att kommunicera din restaurangverksamhets olika erbjudanden.     

Från utbildningsprogrammet:

  • 14/2 : Trender & kommunikation
  • 21/2 och 6/3: Digital kommunikation A-Ö
  • 13/3: Bygga varumärken: från hemsida till det dukade bordet – att kommunicera och skapa innehåll.

Föreläsare: Pontus Staunstrup med gästföreläsare
Övrigt: I priset ingår lunch, kursmaterial och diplom