• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOMMELIERUTBILDNING STEG II (WSET LEVEL 3)

BLI WSET LEVEL 3 SOMMELIER!

Boka här »

Restaurangakademiens Sommelierutbildning steg II (WSET level 3) fördjupar kunskaperna i vintillverkning, odling, länder och regioner, svensk samt internationell sprit, ölbryggning/hantering, kemi och dryckeslistor. Med diplomet, högt rankat i branschen, kan du tillskriva dig titeln Diplomerad Sommelier. Efter godkänd examination innehar du också den internationella certifieringen WSET Level 3.

Läs mer om certifieringen.

WSET level 3

WSET level 3 är en kvalifikation för att bli yrkesverksam i vinindustrin. Detta är för dig som vill gå djupare in i vinvärlden och få större och detaljerad förståelse för druvodling och vinframställning. När utbildningen är klar kommer du kunna bedöma olika sorters viner och med säkerhet förklara viner och dess kvalitet.

WSET level 3 – diplom

Efter ditt slutförande kommer du få ett WSET Level3-diplom och ett kavajstift. Du kommer också kunna använda en WSET-logotyp.

VEM ÄR DU? Du har avslutat vår Sommelierutbildning steg 1 (WSET Level 2) och har ett starkt intresse för vin som du har förädlat till kunskap. Du har en stark vilja att involvera andra drycker; från öl, vidare till likörer, whisky och rom, fram till den finaste av champagne.

OMFATTNING: Steg 2 på Sommelierutbildningen är en heldag i veckan under 15 veckor.

PRIS STEG 2: 39 600 kr exkl. moms (49 500 kr inkl. moms)
Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

KURSSTART:
9 augusti 2021 (måndagar)

NÄSTA STEG: Efter avslutad WSET Level 3 kan du välja att gå ytterligare en utbildning och få certifieringen WSET Level 4 – en certifiering på expertnivå som täcker alla aspekter kring vin. Utbildningen löper över två år.

Ladda ned mer info här »

Ladda ner schema här »

Anmäl dig här!