• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOMMELIERUTBILDNING STEG II

BLI DIPLOMERAD SOMMELIER!

Boka här »

Restaurangakademiens Sommelierutbildning steg II fördjupar kunskaperna i vintillverkning, odling, länder och regioner, svensk samt internationell sprit, ölbryggning/hantering, kemi och dryckeslistor. Med diplomet, högt rankat i branschen, kan du tillskriva dig titeln diplomerad Sommelier. Efter godkänd examination innehar du också den internationella certifieringen WSET Level 3.

WSET level 3

WSET level 3 är en kvalifikation för att bli yrkesverksam i vinindustrin. Detta är för dig som vill gå djupare in i vinvärlden och få större och detaljerad förståelse för druvodling och vinframställning. När utbildningen är klar kommer du kunna bedöma olika sorters viner och med säkerhet förklara viner och dess kvalitet.

WSET level 3 – diplom

Efter ditt slutförande kommer du få ett WSET-diplom och ett kavajstift. Du kommer också kunna använda en WSET-logotyp.

VEM ÄR DU? Du har gått vår Sommelierutbildning steg 1. Vinintresset är förädlat till kunskap och viljan att involvera andra drycker är stark. Från öl, vidare över likörer, rom och whisky fram till finaste champagne.

OMFATTNING: Steg 2 på Sommelierutbildningen är en heldag i veckan under 15 veckor.

PRIS STEG 2: 39 600 kr exkl. moms (49 500 kr inkl. moms)
Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

KURSSTART:
9 augusti 2021 (måndagar)

Ladda ned mer info här »

Ladda ner schema här »

Anmäl dig här!