• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MODERNA BAKVERK

Datum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Restaurangakademiens kurs i moderna bakverk​ ger fördjupning i de mindre bakverken på konditoriet. Lär dig att lyfta ditt utbud av bakverk med en modern tvist. Simpla knep som kan lyfta en klassiker till nya nivåer och vidga din kreativitet.

Vi kommer gå igenom:

  • Tarteletter
  • Chokladtemperering
  • Mousser
  • Maränger
  • Dekorationer i socker och choklad
  • Tolkningar av klassiker

Kursledare: Sebastian Pettersson Svenska Kocklandslagets egna chocolatier med ett VM-guld och ett OS-guld i bagaget. Tidigare har han varit konditor på både Oaxen Krog** och Operakällarens Matsal*. Numera reser han världen över och sprider sin kunskap genom kurser och konsultarbeten. Vill du se mer av Sebastians skapelser, kika in på han instagram @seb.pettersson eller hemsida www.sebpettersson.com

Du: Arbetar inom restaurang, konditori eller bageri

Pris: 2 850 kr per person exkl. moms
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror samt en vällagad lunch signerad Julius Wallmo. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig så att du ska få ut mesta möjliga av dagens innehåll.

Lokal: Kursen hålls i Restaurangakademiens kök på Rökerigatan 4 i Stockholm