• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

VEGANSKA DESSERTER OCH BAKVERK

Datum:  Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

På den här kursen får du lära dig baka med helt veganska råvaror på professionell nivå. Vi går igenom grundrecept som alla känner till såsom vaniljkräm, fruktcurder, sockerkaka och mousser som vi omvandlar till veganska. Vi kommer göra allt från enklare desserter som passar till stora sällskap till mer avancerade bakverk för dig som vill sticka ut. Perfekt för dig som vill fördjupa dig i en ny typ av bakning, utöka ditt sortiment till en bredare publik samt kunna baka till ägg- och mjölkproteinallergiker. Denna kurs passar utmärkt för den som bakar till väldigt stora grupper och vill förenkla sin vardag med bakverk de flesta kan äta. Samt till alla er som märker en större efterfrågan.

Kursledare: Cecilia Andersson
Cecilia har bakat många veganska bakverk genom åren, speciellt under sin tid på konferenshotellet Vår Gård där de skulle baka till väldigt stora sällskap. Hon märker även en större efterfrågan på sin restaurang Handelshuset i Saltsjöbaden och har alltid veganska alternativ på menyn. Förutom det har hon arbetat som chefskonditor på Tössebageriet i flera år och vunnit Årets Konditor 2012 samt är ny styrelseordförande i Årets Konditorföreningen och juryordförande i Årets Konditortävlingen.

Du: Arbetar inom restaurang, konditori eller bageri

Pris: 2 850 kr per person exkl. moms
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror samt en vällagad lunch signerad Julius Wallmo. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig så att du ska få ut mesta möjliga av dagens innehåll.

Lokal: Kursen hålls i Restaurangakademiens kök på Rökerigatan 4 i Stockholm