• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

DESSERTKURS MED TEA

Datum: Kontakta oss vid intresse
en dag kl. 09:00-16:00

Innehåll:
Hur ska du tänka när du förbereder desserter för hundra personer eller ännu fler? Vågar du servera suffléer som fortfarande står upp, chokladfondanter med flytande kärna och perfekt tempererade glassbomber? Hur bygger du och serverar bröllopstårtor på bästa sätt och hur bakar du smartast för att kunna spara i frysen och ligga bra till inför storhelgerna?

I Teas nya kurs Desserter för många! lär hon dig producera desserter från scratch till större sällskap och festvåning. Efter den här dagen har du nya verktyg och ökat självförtroende att ge dig på mer avancerade desserter, även till de större sällskapen.

Kursledare: Dorotea Malmegård
Tea Malmegård har sedan sin treåriga kockutbildning i London arbetat på Lux Stockholm, Gotham Bar & Grill i New York och som chefskonditor på Operakällaren där hon bland annat fick äran att göra desserten och tårtan till Prinsessan Madeleines bröllop. Utöver det har hon kommit på andra plats i Kanal 5:s Dessertmästarna, arbetat som redaktör på Roy Fares tv-program United States of Cakes och släppt boken Desserter!

Pris: 2 850 kr per person exkl. moms
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror samt en vällagad lunch signerad Julius Wallmo. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig så att du ska få ut mesta möjliga av dagens innehåll.

Anmäl dig här!