• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

FÖRDJUPNING

KUNNANDE PÅ DETALJNIVÅ

Restaurangakademiens fördjupningsutbildningar innehåller förutom ett stort antal provningar historia, struktur och översikt över såväl olika regioner – exempelvis California eller Bourgogne – som intressanta vinbyar. Självklart finns även inriktning på utvalda druvor, bland annat Riesling och Merlot.

DU: Har grundläggande kunskaper inom vin (vinodling samt vinframställning) motsvarande Restaurangakademiens Sommelierutbildning steg I. Specifik fokusering känns som en naturlig fortsättning. Du går gärna på djupet och lär mer om förhållandet druva-jord-läge.

OMFATTNING: Utbildningarna består av en till tre heldagar vilka ger användbar spjutspetskompetens som vinkonnässör.

Master Class Piemonte (2019-05-09 och 2019-05-16)
Föreläsare: Niklas Bergqvist och Alf Tumble
Pris: 3490 kr exkl moms

I mån av plats går det att boka enskilda föreläsningar på WSET Diploma.
Förkunskapskrav: WSET Level 3.

WSET Diploma-föreläsning: Nordamerika  (2019-03-25)
Föreläsare: Michel Jamais
Pris: 2950 kr exkl moms

WSET Diploma-föreläsning: Italien  (2019-04-08)
Föreläsare: Michelle Cherutti-Kowal MW
Pris: 2950 kr exkl moms

Anmäl dig här!