• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

TÅRTOR MED TEA

Datum:
kontakta oss vid intresse

Kursinnehåll:  Dags för en dag full av tårtor! Dorotea ”Tea” Malmegård driver tillsammans med sin sambo Viktor företaget DoMa som b.l.a. gör specialbeställda tårtor till privatpersoner, restauranger och stora företag. Hon använder gärna inspiration från kunden såväl som från omgivningen och kanske använder ni hennes egengjorda puréer från trädgårdslandet på Ingarö som är en stor passion. Det blir en genomgång på hur man ska tänka när man bygger tårtor, massor av bak samt tips och tricks om hur du ska tänka vad gäller dekoration. Givetvis får du smaka på de olika tårtorna vi bakar och ta med dig en hem!

Kursledare: Dorotea Malmegård
Tea Malmegård har sedan sin treåriga kockutbildning i London arbetat på Lux Stockholm, Gotham Bar & Grill i New York och som chefskonditor på Operakällaren där hon bland annat fick äran att göra desserten och tårtan till Prinsessan Madeleines bröllop. Utöver det har hon kommit på andra plats i Kanal 5:s Dessertmästarna, arbetat som redaktör på Roy Fares tv-program United States of Cakes och släppt boken Desserter!

Pris: 2995 kr
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!