• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SYDOSTASIENS PÄRLOR

Kursdatum:
söndag 22 mars 2020, kl 9.30-16.00
Kursen planeras i dagsläget att genomföras. Är du frisk så är du välkommen till oss på Restaurangakademien och självklart värnar vi om din säkerhet under din vistelse här. Vid ankomst uppmanas alla att tvätta händerna noga och vi har handsprit framme. Vi har utökat våra redan höga krav på städning och desinficerar dörrhandtag och andra beröringsytor flera gånger dagligen. Vi jobbar ständigt med att förbättra tryggheten och säkerheten för våra deltagare. 

Kursinnehåll:
Idag lagar vi massa härliga rätter från skafferierna i Thailand, Vietnam, Burma, Laos och Kambodja. Detta betyder hetta, kryddor, syra och sötma i en mustig blandning! Vi kommer kanske inte laga traditionella rätter utan gör en egen tolkning av dessa underbara råvaror, samtidigt som vi använder dagens tekniker för att optimera smaker och konsistenser.

Bered dig på:

  • smarriga förrätter, definitivt med något friterat och krispigt
  • heta varmrätter med både fisk, kött och skaldjur
  • fruktiga desserter

Välkommen till en dag fylld av nya smakkombinationer som utökar din receptbank och låter dig inspireras att våga ta ut svängarna!

Kursledare: Magnus Albrektsson
Magnus driver idag Albrektsson Gastronomic, där han erbjuder matlagningskurser, catering och privata middagar. Magnus är sedan ett par år en av de flitigast anlitade kursledarna på Restaurangakademien. Med sina dryga 20 år på välrenommerade restauranger som Riche, Rolfs Kök och F12 group har han skaffat en ovanlig kompetensbas som han gärna delar med sig av. Magnus är van vid att lära upp yngre kockar och arbetar mycket pedagogiskt för bästa inlärning.

Pris: 2 995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!