• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

RESTAURANGSVERIGE 2025 – PREPPA FÖR DE NYA GÄSTERNA!

Datum:
våren 2020

Innehåll:
En framgångsrik restaurangs skicklighet ligger i att läsa av tidsandan. Idag guidar Richard Tellström oss in i framtiden! Vad styr matgästerna 2025? Restaurangbesökarna i västvärlden har börjat förändra sina konsumtionsvanor och så kommer det fortsätta. Hållbarhetstrenden påverkar inköpspriserna samtidigt som gästernas ideologiska dieter minskar kockens frihet och utmanar kreativiteten. Krav ställs också på att livsmedel har rätt slags ursprung. Klimatdebatten kommer även föra med sig nya planeringar på råvarusidan. Alla förändringar sammantaget gör att lönsamheten i branschen ändrar utseende samtidigt som konflikten om maten tilltar. I denna föreläsning får vi exempel på hur man kan göra sig mer förberedd för matgästen på 2020-talet.

Föreläsare: Richard Tellström
Richard Tellström är universitetslektor i Måltidskunskap med inriktning mot måltidskultur och omvärldsanalys vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan. Richard föreläser även på Restaurangakademiens restaurangchefsutbildning och kökschefsutbildning samt är redaktör och researcher för historiska TV-serier. 

Pris: 925 kr per person exkl. moms (1 156 kr inkl. moms)

Anmäl dig här!

Foto: Thomas Szendrö