• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Rebecka på Restaurangchefsutbildningen tog månadens bild i december!

januari 18, 2017 Posted by

Jag heter Rebecka Ekberg o jobbar inom Bockholmengruppen sedan tre år tillbaka. Jag studerade till att bli Restaurangchef på Restaurangakademien Ht 2016. Utbildningen fick mig att se på vårt yrke med klarare ögon, på ett roligare o spännande sätt! Nu när man kan följa med i allt från det ekonomiska, till köksprocent, till svinn, rekrytering etc, så blir allt så extremt intressant.

Jag har haft grymma föreläsare! Klart att man vissa lektioner suttit som ett enda stort frågetecken i början på dagen, men lärarna gav inte upp o i slutet av dagen var allt glasklart! Jag är väldigt glad o tacksam att jag fått gå denna utbildning! Kan absolut rekommendera alla att gå denna kurs då den bidrog med väldigt många bra saker!

Vad väntar ni på?

Boka in er nu o lycka till!

Här finns mer info om Restaurangchefsutbildningen
Nästa kursstart: 26:e september 2017

Blir det du som tar Januaris Bild? Glöm inte att hashtagga din instabild med #restaurangakademien 🙂Kommentarer