• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

HÅLLBAR RÅVARA MED STEFAN ERIKSSON

Datum:
Måndag 16 mars 2020, kl. 10:00-12:00

Innehåll:
Har du funderingar om råvaror och hållbarhet? På vilket sätt bör du välja dina råvaror och hur blir man en hållbar restaurang på riktigt?

Stefan Eriksson kommer här att guida dig genom en magisk råvaruvärld och samtidigt väva in hållbarhetsfaktorn. Under två timmar förmedlar han sin kunskap om råvarors egenskaper och smaker.

Till vardags driver Stefan nyöppnade Restauranglabbet som utforskar hållbarhet inom restaurangdriften. Han har satt samman råvarukorgarna till semifinalerna och finalen i Årets Kock under de senaste två åren samt är provningsledare för Exceptionell Råvara där man utvecklar spetsen av svenska råvaror tillsammans med producenter och kockar.

Kursen avslutas med en provning av råvaror med olika kvalitéer från varierade kategorier.

Föreläsare: Stefan Eriksson, Årets Kock 2005

Pris: 495 kr per person exkl. moms (619 kr inkl. moms)

Anmäl dig här!