• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

PAULS KÖK

Datum: kontakta oss vid intresse
info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll:
Det här är en inspirerande kurs där du får lära dig att komponera rätter utifrån Paul Svenssons matfilosofi ”mer grönsaker och mindre protein”. Kursen utesluter inte kött, fisk eller skaldjur men nu får de ta ett steg åt sidan och släppa fram växtriket med dess oändliga möjligheter.

Recepten kommer att ha säsongsbaserade frukter och grönsaker som utgångspunkt medan proteinerna främst serveras som tillbehör. Smaka på rätter som Blomkål med havskräfta och dill eller Morötter med anka och ingefära.

Under kursdagen kommer Paul att lära ut sina tekniker för hur man tillreder livsmedel från växtriket med bäst resultat. Du får även lära dig vikten av att välja rätt råvaror samt hur man genom olika matlagningsmetoder kan variera en frukt eller grönsak till att bli helt olika rätter.

Välkommen in i Pauls kök!

Kursledare: Paul Svensson
Paul driver sin egen verksamhet och är en flitigt anlitad föreläsare som har medverkat i flertalet TV-program. Vi finner honom även som kreativ ledare på Fotografiskas restaurang. Tidigare har Paul arbetat på många välrenommerade restauranger i Europa och varit kökschef på F12 och Bon Lloc. Läs mer om honom på www.paulsvensson.se

Pris: 2695 kronor per deltagare.
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Anmäl dig här!