• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MÖT ÅRETS KOCK 2019 – MARTIN MOSES

Datum:
kontakta oss vid intresse

Kursinnehåll:
Den 12:e-13:e september gjorde åtta kockar upp om den ärofyllda titeln Årets Kock 2019 – en titel som förändrar den vinnande kockens karriär för alltid. Efter två dagars hårt tävlande stod det till sist klart att det blev Martin Moses som fick ta emot guldmedaljen, och därmed stå värd för denna dag på Restaurangakademien.

Martin har arbetat på Michelinkrogar i mer än tio år, hans signum är höga smaker med få ingredienser där varje råvara får möjlighet att framträda i både smak och struktur. Hemma lagar Martin gärna svensk och asiatisk husmanskost. Inspirerad av sin uppväxt där han redan som ung hade stort intresse för råvaror och plockade mycket svamp och bär, fiskade och odlade grönsaker. Och såklart från sina många resor till Malaysia där Martins fru har sina rötter. Upplägget för dagen utgår från Martins önskemål och matfilosofi.

Martin Moses är 37 år och arbetar på SK Mat & Människor i Göteborg.

Finalen av Årets Kock 2019 avgjordes på Annexet i Stockholm. Läs mer om tävlingen på www.aretskock.se

Pris: 2995 kronor per deltagare
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av dagens kursinnehåll.

Foto: Samuel Unéus

Anmäl dig här!