• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGENS FYRA GRUNDER

Datum:
Sås – måndag 4 november 2019 kl. 17:00-22:30
Fisk – måndag 11 november 2019 kl. 17:00-22:00
Kött – måndag 18 november 2019 kl. 17:00-22:00
Grönt – måndag 25 november 2019 kl. 17:00-22:00

Kursinnehåll:
Det här är en kurs framtagen för dig som vill lära dig matlagningens grundstenar och som vill lägga lika mycket fokus på varje moment. Vi går under fyra tillfällen grundligt igenom vad du behöver kunna inom respektive område samt övrigt såsom knivteknik, vad som passar till vad och olika tillagningstekniker.

Kursledare: Magnus Albrektsson och Julius Wallmo

Pris: 6950 kr
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare för att du ska få ut mesta möjliga av kvällens kursinnehåll.

Anmäl dig här!