
MATLAGNINGENS FEM GRUNDER
Datum:
Grönt – måndag 28 september 2020 kl. 17:00-22:00
Sås – måndag 5 oktober 2020 kl. 17:00-22:00
Kött – måndag 12 oktober 2020 kl. 17:00-22:00
Fisk – måndag 19 oktober 2020 kl. 17:00-22:00
Sött – måndag 26 oktober 2020 kl. 17:00-22:00
Kursinnehåll:
Det här är en kurs framtagen för dig som vill lära dig matlagningens grundstenar och som vill lägga lika mycket fokus på varje moment. Vi går under fem tillfällen grundligt igenom vad du behöver kunna inom respektive område samt övrigt såsom knivteknik, vad som passar till vad och olika tillagningstekniker.
SÅS
|
FISK
|
KÖTT
|
GRÖNT
|
SÖTT
- Tallriksupplägg samt hur olika råvaror och tekniker kan bygga den perfekta desserten
- Vi gör mousse, glass, sorbet, choklad, maränger, vaniljcreme, karamelliserade nötter, pata choux, Tarte tatin, sufflé etc.
- Du får med dig grundrecept som du sedan kan utveckla och spela vidare med i din egen matlagning
Kursledare: Magnus Albrektsson och Julius Wallmo
Pris: 9 500 kr
I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare för att du ska få ut mesta möjliga av kvällens kursinnehåll.
