• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATHIAS DAHLGRENS RESTAURANGFILOSOFI

 – MAT, SERVICE, MILJÖ, KÄNSLA & TOTALUPPLEVELSE

Datum:
Onsdag 1 april 2020, kl. 9:00-12:00
Efter det bjuder vår kökschef på lunch som vi äter tillsammans.

Innehåll:
Välkommen till en förmiddag med en av Sveriges mest legendariska kockar!

Mathias Dahlgren är Sveriges enda guldmedaljör i världens mest prestigefyllda kocktävling, Bocuse d’Or, och i princip allt Mathias lägger sin hand vid blir till guld och Michelinstjärnor. Han ligger bakom fantastiska restaurangkoncept som Bon Lloc, Mathias Dahlgren Matsalen, Mathias Dahlgren Matbaren, Rutabaga och rågbrödsbageriet Green Rabbit. Senast i raden är den franska bistron The Sparrow Wine bar & Bistro.

Mathias Dahlgrens matfilosofi baseras på ”det naturliga köket” som också är namnet på en av hans kokböcker. Ett lyckat restaurangkoncept är dock så mycket mer än maten! Idag delar Mathias med sig av sin filosofi även när det kommer till service, miljö, känsla och totalupplevelse.

Kom och inspireras!

Föreläsare: Mathias Dahlgren

Pris: 495 kr per person exkl. moms (619 kr inkl. moms)

Anmäl dig här!