• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Isabella på Yh-barchef tog Månadens bild i september!

October 10, 2016 Posted by

Jag började studera Internationell Barchef på Restaurangakademien nu i höstas och trivs väldigt bra med det. Jag har egentligen ingen tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, men har jobbat med service, försäljning och personalarbete inom tivolibranschen i över sju år. Min tanke var att hitta ett yrke som påminde så mycket som möjligt om tivoli och då blev det automatiskt restaurangindustrin. På en restaurang känner jag att jag har samma möjligheter att träffa härliga gäster, bra medarbetare och skapa en riktigt skön stämning.

Båda mina föräldrar är entreprenörer uti fingerspetsarna, så min egna dröm är inte så konstigt nog att starta en egen restaurang/bar. Internationella barchefsutbildningen tycker jag känns som en otrolig språngbräda för att kunna uppnå min dröm i framtiden. Den kunskapen och de lärarna vi har på skolan är helt ovärderliga och de lyckas verkligen få en att bli inspirerad av allt från tequila till vin.

Det som också är väldigt kul med utbildningen är att ingen dag är den andra lik och du hittar även mycket inspiration i dem som går i klassen. Jag anser själv att det alltid är lärorikt att ha människor omkring mig som vill hjälpa mig att bli bättre och just den känslan får jag i klassen. Bilden som visas är när vi hade lite klasshäng på en kompis balkong och jag hoppas och tror att det blir mer av det i framtiden. 

Isabella Hyltingö, studerande Yh-Internationell Barchef

Det här var första inlägget för "Månadens bild". Vill du också skriva här? Glöm inte att hashtagga din instabild med #restaurangakademien 🙂Kommentarer