• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Lärling på Restaurangakademien

Nu finns chansen att gå som lärling på Restaurangakademien! Är du intresserad av matlagning och vill börja arbeta som kock? Då ska du söka till oss.

Som lärling på Restaurangakademien får du vara med och laga luncher till våra utbildningar. Allt ifrån sommelier- till köksutbildningar. Det finns även möjlighet att arbeta extra på kvällar och helger, då vi har företagsevent och konsumentkurser.

Att gå som lärling hos oss är ett jättebra språng ut på bra restauranger. Du får ett stort kontaktnät och får arbeta med duktiga och inspirerande människor.

Är du intresserad så skicka ditt CV till vår kökschef, Julius Wallmo, julius.wallmo@restaurangakademien.se


I vår har vi endast en lärlingsplats att erbjuda, ett annat alternativ för dig som vill bli kock är en studiemedelsberättigad kockutbildning via Stockholms stad. Den 8 januari startar utbildningen som har ett samarbete med arbetsgivare och företag för att kunna erbjuda jobb direkt efter studierna. Kockutbildningen riktar sig till boende i Stockholms stad, är studiemedelsberättigad och är på heltid under 42 veckor.  En stor del av tiden utgörs av praktik tack vare ett inlett samarbete med flera välkända branschaktörer och branschorganisationen Visita.

 

Här kan du läsa mer: stockholm.se/utbildadignu