Vegan – växtbaserad matlagning

Vegan – växtbaserad matlagning är den perfekta kursen för dig som vill kunna möta dagens och framtidens önskemål om mer hållbar och medveten mat. Kursen passar både för dig som är verksam inom restaurangbranschen och för dig med ett genuint intresse inom området. Under en helkväll får du som kursdeltagare handfasta tips för hur en god och medveten måltid komponeras på växtbaserade råvaror. Kursen kombinerar teori och praktik i form av föreläsning och praktisk matlagning. Syftet är att öka kunskapen inom vegansk, växtbaserad matlagning för att skapa lustfyllda, vällagade och hållbara måltider. Utbildningarna inspirerar till nya arbetssätt, medvetna och moderna matlagningsmetoder samt måltidsglädje. För att gå denna kurs krävs inga förkunskaper, med ett stort engagemang för grön matlagning och växtbaserad råvaror kommer du långt!

Från kursprogrammet:

  • Råvarukunskap och matlagningstekniker
  • Näring, mat och måltidsplanering
  • Allergier och intoleranser

Datum: 22/3
Tid: 17:00-22:00
Föreläsare: Sara Ask
Pris: 2 650 kr inkl moms. I kursen ingår förkläden, material och recept.
Plats: Restaurangakademien AB, Rökerigatan 4, Stockholm


Allergi eller specialkost?

Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.