Vår | Vårens primörer

I denna kurs präglas matlagningen av vårens lätthet. Gröna, nyskördade primörer, lamm, ramslök och rabarber är några av alla de råvaror som du kommer laga mat på. Kursen är till för dig som har ett starkt intresse för säsongsbetonade råvaror och matlagning och som vill vidareutvecklas som matlagare samt få ny kunskap och inspiration. Du kommer lära dig olika handgrepp och arbetsmetoder utifrån råvara, kvalitet och användningsområde. Teori varvas med praktik där utgångspunkten är vårsäsongens råvaror.

Datum: 9/5 som fristående kurs (8/5 som delkurs i Ett år – Fyra säsonger)
Tid:
17.00-22.00
Föreläsare:
Magnus Albrektsson
Pris: 2 120 kr exkl. moms.
(2 650 kr inkl. moms). I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats:
Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.