Sensommar | Skördetid

Slutet av augusti bjuder på skördetid och en dignande utbud av härliga sommargrönsaker och bär. I denna kurs kommer du lära dig att ta till vara på, och förädla, sensommarens skörd. Under kvällens gång lagar vi mat på vad grönsakslandet och fruktträden har att erbjuda. Krondill, gula kantareller och vaktel står också på menyn. Kursen är till för dig som har ett starkt intresse för säsongsbetonade råvaror och matlagning och som vill vidareutvecklas som matlagare samt få ny kunskap och inspiration. Du kommer lära dig olika handgrepp och arbetsmetoder utifrån råvara, kvalitet och användningsområde. Teori varvas med praktik där utgångspunkten är sommarsäsongens råvaror.

Datum: 21/8 som fristående kurs (22/8 som delkurs i Ett år – Fyra säsonger)
Tid:
17.00-22.00
Föreläsare:
Magnus Albrektsson
Pris: 2 120 kr exkl. moms.
(2 650 kr inkl. moms). I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats:
Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.