Restaurangmatlagning 1.0

Lär dig laga mat som en professionell kock! Vilka tekniska finesser används inom avancerad matlagning? Vad för komponenter behövs för att lyckas skapa en komplett restaurangmåltid? Vilka bastekniker bör du känna till? Svaren finner du bakom våra svängdörrar!

I denna matlagnignskurs kommer Magnus ta dig genom användbara tekniker, råvaror och tillagningsmetoder som underlättar och förbättrar det dagliga arbetet i köket. I vårt välutrustade restaurangkök får du lära dig att komponera en ambitiös trerättersmeny med olika komponenter och tekniska hjälpmedel. Du kommer även lära dig tillämpa olika bastekniker i din matlagning, så som grilla, röka, halstra, lågtemperatursteka, fixera och tryckoka. Avslutningvis går vi igenom desserters uppbyggnad och prövar på att laga glass, sorbet, brulée och konditorcrème. Kursen är till för dig som är intresserad av att skapa en helhetsupplevelse – från råvara till färdig rätt – med inslag av professionella tekniker och tillvägagångssätt.

Datum: 21/1, 11/3
Tid:
09.30-16.00
Föreläsare:
Magnus Albrektsson
Pris: 3 195 kr exkl. moms. 
I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.