Höst | Skog & vilt

I takt med att mörkret och kylan smyger sig på börjar skog och mark erbjuda en buffé av svamp, rotfrukter, pumpa och viltkött. Under kvällens gång kommer du även få testa på att tillaga hummer och vildfågel. Kursen är till för dig som har ett starkt intresse för säsongsbetonade råvaror och matlagning och som vill vidareutvecklas som matlagare samt få ny kunskap och inspiration. Du kommer lära dig olika handgrepp och arbetsmetoder utifrån råvara, kvalitet och användningsområde. Teori varvas med praktik där utgångspunkten är höstsäsongens råvaror.

Datum: 23/10 som fristående kurs (24/10 som delkurs i Ett år – Fyra säsonger)
Tid:
17.00-22.00
Föreläsare:
Magnus Albrektsson
Pris: 2 120 kr exkl. moms
. (2 650 kr inkl. moms). I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats:
Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.