Dumplings

De små och mycket populära degknytena Dumplings tillhör det Katonesiska köket Dim sum och återfinns i många olika länder runt om i världen. I Japan kallas de exempelvis för Gyozas. I denna kurs lär du dig att göra dina egna dumplings och gyozas med passande tillbehör och dippsåser. Under kvällen går vi igenom olika dumplings och fyllningar tillagade på allt från kyckling och skaldjur till fläsk och vegetariskt. Du kommer få testa på skillnaden i teknik och smak genom att både fritera, ånga, steka och brässera dina dumplings. Givetvis utlovas även många tips på hur du lyckas med den perfekta vikningen av dina dumplings!

Datum: 24/4
Tid:
 17.00-22.00
Föreläsare:
 Joakim Lundblad
Pris: 2 120 kr exkl. moms. (2 650 kr inkl. moms). I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.