Upplev en autentisk Peruansk måltid tillsammans med Erika Goytizolo och hennes kökschef från restaurang Canta Lola i Stockholm!
Det sydamerikanska köket är ett populärt och omtyckt kök som skördar stora framgångar internationellt. I denna kvällskurs lägger vi fokus på Peruansk matlagning. Vi kommer beröra alla sinnen med doft, smak och färger och du kommer få njuta, skratta och komma närmare de peruanska kökets hemligheter. Kvällen inleds med klassikern Pisco Sour, därefter tillagas en Peruansk måltid bestående av bland annat Ceviche, Anticucho, Tamales och olika salsas. Till maten serveras den inhemska drycken Chicha Morada. I samband med måltiden berättar Erika om den Peruanska måltidskulturen, dess ursprung och framväxt. Efter att ni lagat mat njuter ni av en unik och glädjefylld måltid kring det gemensamma bordet. Välkomna!
Föreläsare: Erika Goytizolo med kökschef från Canta Lola
Övrigt: I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.