Desirée Jacks | Höstmeny

Möt och inspireras av Desirée Jacks höstmeny. Under kvällen lagar ni lekfulla rätter gjorda på höstens delikatesser. Vi fokuserar på råvaror i säsong och låter det gröna ta stor plats på tallriken. Inspiration hämtas från vad skogen har att erbjuda, bland annat viltkött, svamp och vilda örter. Kursen kommer att innehålla tekniker samt tips och tricks tagna från restaurangköket, så som inläggningar, fermentering och torkning. Ni kommer få lära er att ta hand om de oädla detaljerna på vilt, göra egen korv och förädla det som naturen bjuder på. Matlagningen är uppdaterad och innovativ.

Föreläsare: Desirée Jacks, kulinarisk ansvarig på Restaurang Spesso och lagmedlem i Svenska Kocklandslaget
Övrigt:
I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.