Lyft din matlagning till ytterligare en nivå! I denna kurs får du möjlighet att utveckla, utmana och förbättra dina matlagningskunskaper med hjälp av avancerade tekniker och modern specialutrustning. Kursen riktar sig både till dig om gått
Restaurangmatlagning 1.0 och för dig som vill avanceras inom matlagning likt en professionell kock. Du lär dig praktisera de senaste trenderna inom restaurangkök med hjälp av professionell köksutrustning så som sous-vide, sifon, ångugn och fritös. Du får även en inblick i metoder som styckning, helstekning och confitering. På dessertsidan använder vi oss av olika tekniker för att få fram konsistenser, bland annat kommer du lära dig att skapa desserternas okrönte konung, sufflé! Dagen innefattar även en del matlagningstekniker som kräver mindre avancerad utrustning.
Föreläsare: Magnus Albrektsson
Övrigt: I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.