Vilka tekniska finesser används inom avancerad matlagning? Vad för komponenter behövs för att lyckas skapa en komplett restaurangmåltid? Vilka bastekniker bör du känna till? Svaren finner du bakom våra svängdörrar! I denna matlagningskurs lär du dig laga mat som en professionell kock. Under en heldag kommer vi, i vårt välutrustade restaurangkök, gå igenom användbara tekniker, råvaror och tillagningsmetoder som underlättar och förbättrar det dagliga arbetet i köket. Givetvis kommer du även få möjlighet att komponera din egen trerättersmeny. Avslutningvis går vi igenom desserters uppbyggnad och prövar på att laga glass, sorbet, brulée och konditorcrème. Kursen är till för dig som är intresserad av att skapa en helhetsupplevelse – från råvara till färdig rätt – med inslag av tips och tricks från restaurangköken.
Föreläsare: Magnus Albrektsson
Övrigt: I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.