Att leda i matsal

Denna kurs riktar sig till dig som är arbetsledare inom restaurangbranschen och som är redo för att ta nästa steg i ditt ledarskap. Under dagen lär du dig om hur du ska prioritera i ditt ledarskap samt skapa långsiktighet i din serviceidé och bland dina medarbetare. Tillsammans med kursens föreläsare kommer ni diskutera kring diverse frågor kopplat till hållbart ledarskap och närvaro bland gäster och medarbetare. Vilka verktyg ska man använda sig av för att behålla medarbetare? Hur skapar man rätt känsla och närvaro hos gäster och medarbetare? Hur ökar man servicegranden för att skapa merförsäljning? Efter avslutad kurs är målet att du ska känna en trygghet i din professionella serviceleverans av gästupplevelser.

Föreläsare: Ulrika Karlsson
Övrigt: I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.