Grunderna inom grönsaker

Låt dig inspireras av grönsakernas mångsidighet och oändliga användningsområden! I denna gröna kurs ligger fokus på olika tillagningsmetoder och tekniker till för att göra grönsakerna till spännande och smakrika komponenter och maträtter. Under kvällen kommer du även få lära dig om grönsaker i säsong, odlingsområden och skörd. Vi kommer diskutera kring ekologiska grönsaker kontra konventionella, samt testa på en mängd olika tillagningsmetoder så som kokning, blancering, rostning, stekning, ugnsbakning och fritering. Efter avslutad kurs kommer du vara fylld av kreativitet och gröna måltidsidéer!

Datum: 4/4 som fristående kurs (3/4 som delkurs i Matlagningens fem grunder)
Tid:
17.00-22.00
Föreläsare:
Magnus Albrektsson
Pris: 2 650 kr inkl. moms.
I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats:
Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.