Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

Grunderna inom fisk & skaldjur

Detta är en kurs framtagen för dig som vill lära dig om grunderna inom fisk & skaldjur. Under kursens gång går vi igenom råvarukunskap, tillagningstekniker samt knivteknik och olika smakkombinationer.

Från kursprogrammet:

  • Råvarukunskap om fisk & skaldjur
  • Filea & stycka rund- & plattfisk samt hantering av skaldjur
  • Genomgång av olika konserveringsmetoder så som rimning, gravning & rökning
  • Genomgång av olika tillagningsmetoder & temperaturer/ kärntemperaturer
  • Tillagning av olika förrätter & varmrätter


Föreläsare: Jesper Johansson
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.