Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

Sött med sött

Den perfekta måltiden avslutas alltid med dessert och något sött i glaset. För att lyfta upplevelsen för gästen och samtidigt öka merförsäljning är det bra med extra kunskap om både desserter och passande dessertviner. Därför välkomnar vi dig till en inspirerande workshop där vi utforskar och fördjupar kunskapen om kombinationen mellan desserter och söta viner. Kvällens föreläsare är vinexperten Michel Jamais och kocken Jesper Johansson, tillsammans har de tagit fram både klassiska och moderna kombinationer till denna unika provning. Workshopen lämpar sig för sommelierer, kockar och konditorer.

Från kursprogrammet:

  • 17.00 Ankomst och tilltugg
  • 17.30 Introduktion till kvällens workshop
  • 17.45 Föreläsning och provning av söta viner
  • 20.00 Genomgång av desserterna som presenteras som ”one bite”, därefter kombinationsprovning
  • 21.30 Slut och tack för idag!

Föreläsare: Michel Jamais, Jesper Johansson
Övrigt:
I priset ingår enklare tilltugg vid ankomst.