Grunderna inom dessert

I denna kurs fokuserar vi på måltidens avslut, nämligen desserter! Kvällen innefattar både grundläggande tekniker som du kan imponera med under nästkommande middagsbjudning men också moderna metoder som används inom profesionella restaurangkök och konditorier. Mousse, glass, sorbet, sufflé och maräng liksom tarte tatin och pâte à choux är några av alla exempel på recept som du kommer tillaga. Dessutom lär du dig hur man ska tänka kring tallriksupplägg och hur du lyckas bygga den ultimata desserten utifrån textur och smak.

Datum: 18/4 som fristående kurs och (17/4 som delkurs i Matlagningens fem grunder)
Tid:
17.00-22.00
Föreläsare:
Magnus Albrektsson
Pris: 2 650 kr inkl. moms.
I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats:
Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.