Jäst och surdegsbröd

Vårt gamla favorit bageri Petrus flyttar in på Restaurangakademien över en helg! Är du intresserad av att lära dig baka några av bageriets populäraste bröd och bakverk? Då är den här kursen något för dig! Vår brödkurs är uppdelad på två dagar, just för att du ska hinna fördjupa dig i surdegens värld på ett teoretiskt och praktiskt plan. Du kommer lära dig om surdeg, skållningar och smaksatta degar samt jäsning, degkörning, bakkemi och avbak. Du får även möjlighet att baka bröd i gjutjärnsgrytor och snurra klassiska kanelbullar.

Datum: 20/5–21/5
Tid: 09.30-16.00
Föreläsare: Adam Söderström
Pris: 4 400 kr inkl. moms. I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.