• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

HUR ÄR DET ATT STUDERA PÅ RESTAURANGAKADEMIEN?

Öppet hus den 29 maj kl 13:30-17:00

Kanske funderar du på att ta nästa steg i köket genom en kökschefsutbildning eller när en dröm om att bli sommelier, men vet inte vilken av våra sommelierutbildningar du ska välja. Vi, våra föreläsare och våra studenter ger dig svar på dina frågor!

Under den här eftermiddagen får du känna av atmosfären, smaka vårt berömda bröd, testa dina smaklökar, bygga ditt vin och mingla med nuvarande och blivande studenter.

Du har dessutom möjlighet att delta på en gratis prova-på-föreläsning med vår kreativa ledare för dryck och matsal, Ulrika Karlsson. Ulrikas föreläsning handlar om vikten av att teamet har en gemensam serviceidé och om hur ni uppnår en jämn upplevelse för era restauranggäster, oavsett dag eller tid för deras besök. Hon visar också på hur du som medarbetare långsiktigt kan utvecklas i världens roligaste bransch!

Eftermiddagen inleds med att vårt dotterbolag, Årets Kock AB, avslöjar vilka 32 kockar som gått vidare i årets tävling – direkt från vår matsal.

Hållpunkter

Kl. 13:50 Andreas Stenberg, VD för Årets Kock, och Tom Sjöstedt, vinnare av Årets Kock 2008, släpper vilka 32 kockar som gått vidare till kvalificeringstävlingen den 19-20 juni. Avslöjandet sänds live från vår matsal.

Kl. 14:15 – 15:00 Prova-på-föreläsning med Ulrika Karlsson
Obs! Begränsat antal platser, anmäl dig här.

Vi finns på Rökerigatan 4 i Slakthusområdet, Stockholm.
Hitta hit!

Varmt välkommen!