• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Höstterminen 2016. Nu kör vi!

September 1, 2016 Posted by

Äntligen är hösten kommen och åter fylls Restaurangakademiens lokaler av förväntansfulla studenter. Det är som vanligt så härligt att se alla kunskapstörstande personer som har beslutat sig för att ta nästa steg i sin utveckling och förkovra sig.

Det som är extra roligt är att vi har utökat vårt kursutbud med att denna höst även erbjuda en Yrkeshögskoleutbildning för blivande barchefer. Jag känner mig väldigt stolt över att få vara en del i detta, nu när Restaurangakademien tar nästa steg och även involverar baren. Nu har vi utbildningar i alla delar som gör vår bransch till det roligaste som finns. Nu kan vi verkligen kalla oss Restaurangakademien.

Yrkeshögskoleutbildning är ju en relativt ny form för oss. Det är fantastiskt att vi har möjligheten att erbjuda personer som vill bli sommelierer och barchefer en ettårig kostnadsfri utbildning som är studiemedelsberättigad. Mixen mellan våra privatfinansierade utbildningar och YH gör att vi kan ge fler möjligheten att utbilda sig, utifrån vad som passar individens livssituation. Nu kan alla utvecklas och få jobba med det som man tycker är allra roligast och brinner för. Det kommer även att gynna branschen och i slutändan gästerna.

Att jobba där din vardag fylls med inte bara fantastiska medarbetare utan även entusiastiska  bilvande Restaurangchefer, Kökschefer, Sommelierer och nu också Barchefer är helt enkelt underbart. Vilken hösttermin vi kommer få här på Restaurangakademien!    

Markus Löfgren, VerksamhetschefKommentarer